<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type> <http://www.w3.org/2002/07/owl#Class> . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#subClassOf> <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002107> . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/mappingSameURI> <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/mappingLoom> "eggalbumenantioxidantactivity" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/prefLabel> "egg albumen antioxidant activity" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/prefixIRI> "ATOL_0002111" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#label> "egg albumen antioxidant activity"@en . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#label> "activit\u00E9 antioxydante de l'albumen de l'oeuf"@fr . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/hyperlink> "-" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/definitionByCirad> "toute caract\u00E9ristique mesurable ou observable de la capacit\u00E9 de la substance g\u00E9latineuse protectrice et nutritive qui entoure le jaune d'oeuf \u00E0 diminuer l'oxydation des lipides"@fr . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/definitionByCirad> "any measurable or observable characteristic related to the ability of the nutritive and protective gelatinous substance surrounding egg yolk to decrease lipid oxidation"@en . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetAbsent> "SoleAbsent" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/references> "INRA:PHASE \"INRA PHASE\"" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "QuailPresent" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "DuckPresent" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "ChickenPresent" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "TurkeyPresent" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "GoosePresent" . <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/mappingSameURI> <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type> <http://www.w3.org/2002/07/owl#Class> .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#subClassOf> <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002107> .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/mappingSameURI> <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/mappingLoom> "eggalbumenantioxidantactivity" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/prefLabel> "egg albumen antioxidant activity" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/prefixIRI> "ATOL_0002111" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#label> "egg albumen antioxidant activity"@en .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#label> "activit\u00E9 antioxydante de l'albumen de l'oeuf"@fr .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/hyperlink> "-" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/definitionByCirad> "toute caract\u00E9ristique mesurable ou observable de la capacit\u00E9 de la substance g\u00E9latineuse protectrice et nutritive qui entoure le jaune d'oeuf \u00E0 diminuer l'oxydation des lipides"@fr .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/definitionByCirad> "any measurable or observable characteristic related to the ability of the nutritive and protective gelatinous substance surrounding egg yolk to decrease lipid oxidation"@en .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetAbsent> "SoleAbsent" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/references> "INRA:PHASE \"INRA PHASE\"" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "QuailPresent" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "DuckPresent" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "ChickenPresent" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "TurkeyPresent" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://opendata.inra.fr/ATOL/subsetPresent> "GoosePresent" .
<http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> <http://data.bioontology.org/metadata/def/mappingSameURI> <http://opendata.inra.fr/ATOL/ATOL_0002111> .